kelakar

korang boleh ke geng? . Recommend pages πŸ’Ž@lawakprank πŸ’Ž@lawak.danger πŸ’Ž@lawakucing_ πŸ’Ž @lawak.troll πŸ’Ž @9gag.my . πŸ‘‰TAG CPAT KWN KORGπŸ‘ˆ πŸ‘€FOLLOW, COMMENT AND LIKEπŸ‘€ πŸ—£Turn on post NotificationπŸ—£ . #lawakkembung #trend #trending #lawak #lawakmalaysia #lucu #kelakar #fun #funny #funnyvideos #muservidgram #dubsmash #musicallymalaysia #musicallyindo #madzlipmalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #indian #tricks

Hahaha susah jadi pendek ni πŸ˜‚ β€’ Tag member korang πŸ’―πŸ’―β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € . DM admin lawak korang untuk free shoutout.β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β€’β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! . #paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur

Jibake punya budak Tag Rakan Anda βœ… Turn on post notification Follow @lawak.kaw Jom Follow✨ πŸ”₯ @gadget.kaw πŸ”₯ @koleksiayatcinta15 πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ ❣ Like | Comment | Share | Tag ❣ #lawak #lawakhambar #kelakar #funny #gelak #ketawa #malaysia #malaysiaku #malaysian #penmerah #rotikaya #ohmedia #ohbulan #malaysiaviners #ohsem

min rasa terus nak jadi baik la tengok video ni. syahdu la pulak #yaasyiqolmusthofa . @ohsem.video @lawak.boring @lawak_fans @lawak.hangit @lawak_hambar @kini.viral @lawak_king @videolucu123 @klip.viral . #lamppostchallenge #madlipzmalaysia #madlipz #lawakgram #ohsem #kelakar #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #viral #dubbing #lawakhambar #videolawak #lawak #lawakboring #lawaktahapdewa #lawaklucu #lawakhangit #lawakkerder #lawakhambar #lawakviral #videoviral

Dia tambah nasi putih terus πŸ˜‚ β€’ Tag member korang πŸ’―πŸ’―β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € . DM admin lawak korang untuk free shoutout.β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β€’β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! . #paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur

CABLE ORI πŸ‘†πŸ» . Info- Original by apple lightning cable Made in california Come with box . Harga : RM59 Postage : Rm10 sm , rm12 ss . #jual #sayajual #lubuk #malaysia #lawak #kelakar #reviewrm5 #reviewrm10 #reviewmurah #swapreview. #adminxmandi #janna #tun #gadget #atuk #sis #bro #iklan #igermalaya #kapcai #jentera #reviewmalaysia #instashop #hipster

Hantu Kak Limah go back home II.. ada muka2 baru katanya.... amacam? . Muka kak Limah cantik kot..😁 . #hantukaklimah #ceritalawak #enjoythemovie #kelakar #justforfun #jangansentap #janganmarah #gelaksorangsorang

perangaii nauzubillah πŸ˜‚ nieh laki ke pompuan niehh πŸ˜… . papepunn thanks guys for everything and spendtime okay dear 😊❀ . #jangankecam #memberbaik #awekcun #kelakar #gilatahapgaban #masukair πŸ’œ . @lawak_king . . . . . . πŸ‘­ @alynrblqs_ @nanaazrin_ @miraazrin_ @shaafiqa_ @n.fikah_ @scha_zie .

Ni Takoyaki ni bapak sotongπŸ™ Kurita ni dia pakai... 😱😱 =============================== More videos : @ttpbangi #funny #lawak #kelakar #bandarbarubangi #kajang #restoranbarra #lucu #malaysia #ketawa #selangor #layan #kualalumpur #citacitata #video #ketawa #ttp #ttpbangigateway #sotong #tako #takoyaki

Bila kau nak berlompat, tapi tak kena cara be like🀣 tag skit member perangai camni. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . untuk kongsi video sila tag @iglelakivsperempuan & @lelakivsperempuanvideo . . follow @bro_iphones guys utk dpatkan iphone original n ada warranty apple dgn hrga yg berpatutan n murah. - Beli satu iphone dapat 11freegift guys 😱😱🎁🎁 #tiktok #malaysia #iphone5 #igshopmurahmalaysia #iphonemurahmalaya #kelantan #kualalumpur #jommasuktv #tv3 #dramasangat #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #lucu #funny #kelakar #iphonex #iphone7 #astro #hlive #memes

Tag ex korg kalau berani.. Recommend pages πŸ’Ž@lawakprank πŸ’Ž@lawak.danger πŸ’Ž@lawakucing_ πŸ’Ž @lawak.troll πŸ’Ž @9gag.my . πŸ‘‰TAG CPAT KWN KORGπŸ‘ˆ πŸ‘€FOLLOW, COMMENT AND LIKEπŸ‘€ πŸ—£Turn on post NotificationπŸ—£ . #lawakkembung #trend #trending #lawak #lawakmalaysia #lucu #kelakar #fun #funny #funnyvideos #muservidgram #dubsmash #musicallymalaysia #musicallyindo #madzlipmalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindonesia

Masuk air gila @madonna dlm Carpool Karaoke ni hahahahaha sumpah aku terhibur teruk malam ni nasib baik xde polis yg tahan kt tepi jalan gegara nampak dia buat mcm tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ antara episod yg best selain @ladygaga & @siamusic but xcukuplah setengah jam sbb Madge ada byk lagi lagu2 popular dia dr era 80an sampai skrg.. should be rancangan utk episod ni kena buat 1 jam setengah ataupun 2 jam 😍😍😍 hahaha. Apa2pun she's 60 & still amazing as ever! Definitely she's a REAL Queen Of Pop ❀❀❀ . P/S: kalau kt Malaysia ada rancangan ni confirm haru biru industri hiburan tanahair tgk penyanyi2 masuk air berkaraoke dlm kereta πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #Madonna #CarpoolKaraoke #Ohsem #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #KiniViral #MotifViral #Lawak #LawakHangit #LawakKerDer #Lawakgram #LawakViral #LawakKampus #LawakTahapDewa #LawakLucu #Kelakar #Ketawa #ZonLawak #VideoLawak #LawakMalaysia #LucuVideo #LawakGila #LawakTerkini #LawakSiyot #LucuLucuan #LawakAntarabangsa #Lawak4x4 #Lawak_com #Lawakking #MalaysiaViners

Kalau terlajak kata memang binasa huhu😰 Tag Rakan βœ… Turn on post notification Follow @pusat_review Jom Follow✨ πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ ❣ Like | Comment | Share | Tag ❣ #lawak #lawakhambar #kelakar #funny #gelak #ketawa #malaysia #malaysiaku #malaysian #penmerah #rotikaya #ohmedia #ohbulan #malaysiaviners #ohsem #review #reviewtermurah #reviewinstafemes