tunggu

🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼 * #TIDAK #PERLU #TUNGGU #GAJI #SEBULAN #SEKALI* alhamdulillah... Salah sorang lg testimoni sahabat JApps kita... πŸŽŠπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»βœŒπŸ»πŸŒΉπŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻😍 Orgnya sungguh positif... Rajin belajar.. Dan x pernah putus asa... πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻🌹 Nak berjaya xda alasan dlm diri kita... Nak pesan 1.. Rajin bertanya... Rajin belajar... πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•Ί http://j.mp/2wcsCP3 http://j.mp/2wcsCP3

#tunggu service kereta ini

Mungkin sekarang belum, Gatau kalau nanti sore, Tunggu aja, 😁 By: @pradanyhf #pradanyhf . . #HijrahSantun #mungkin #sekarang #belum #tunggu #kalau #nanti #sore #senja

Mereka walaupun mereka kecil dan mereka di anggap tidak ada apa2 oleh semua orang,tapi tanpa adanya mereka aku tidak akan terlahir. Kecil bagi semua orang hal terbesar dalam hidup ku adalah mereka. Aku sayang,aku cinta,hanya saja aku tidak bisa menunjukan nya skrg, Tapi aku berjanji bukti akan aku tunjukan,betapa berarati nya kalian. Belom untuk saat ini,tapi kelak,kelak semua ucapan ku akan terbukti. #Tunggu bukti dari ku,keluarga ku. Hanya ucapan yang dapat aku lontarkan saat ini.

🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼 * #TIDAK #PERLU #TUNGGU #GAJI #SEBULAN #SEKALI* alhamdulillah... Salah sorang lg testimoni sahabat JApps kita... πŸŽŠπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»βœŒπŸ»πŸŒΉπŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻😍 Orgnya sungguh positif... Rajin belajar.. Dan x pernah putus asa... πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻🌹 Nak berjaya xda alasan dlm diri kita... Nak pesan 1.. Rajin bertanya... Rajin belajar... πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ» http://j.mp/2jejjc1​ http://j.mp/2jejjc1​ http://j.mp/2jejjc1​ Wasap 0129484097 untuk info lanjut

🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼 * #TIDAK #PERLU #TUNGGU #GAJI #SEBULAN #SEKALI* alhamdulillah... Salah sorang lg testimoni sahabat JApps kita... πŸŽŠπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»βœŒπŸ»πŸŒΉπŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻😍 Orgnya sungguh positif... Rajin belajar.. Dan x pernah putus asa... πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻🌹 Nak berjaya xda alasan dlm diri kita... Nak pesan 1.. Rajin bertanya... Rajin belajar... πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ» http://j.mp/2hDKwAI​ http://j.mp/2hDKwAI #1sale200​ #sideincome #sideincomemalaysia #partimejob #partime #buatduitdenganhandphone #buatduit #buatsantai2 #projekduitraya #projekbebaskewangan #bazarpaknil #bazaar

🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼 * #TIDAK #PERLU #TUNGGU #GAJI #SEBULAN #SEKALI* alhamdulillah... Salah sorang lg testimoni sahabat JApps kita... πŸŽŠπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»βœŒπŸ»πŸŒΉπŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻😍 Orgnya sungguh positif... Rajin belajar.. Dan x pernah putus asa... πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻🌹 Nak berjaya xda alasan dlm diri kita... Nak pesan 1.. Rajin bertanya... Rajin belajar... πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»

Sudah hari Sabtu..😎 #haveafunday #jomberayalagi #tunggu #sayadatang 😊 . β€œSemakin kita sukses, semakin kita harus belajar apa itu rendah hati” . #selfierayalumhabisπŸ˜„ #selfiesaturday #senyumsokmodeh #smilealways .

Belajar buat ketupat i arini...πŸ’ͺ #mood raya still onz😘 #hok dlm bekas tu my mom dgn mokjoh i yg buat tau #i belajar tapi belajar bukak daun palas jah wehh hahahaπŸ˜‚ #tunggu masak nak ngapπŸ˜‹

-Jadi sebenarnya kita ini apa ??? #Tunggu tunggu, Jadi begini ceritanyaaa.... Blablablablablaaablaaaa -Ahhhh sudahlaaah aku lelaaah 😊 πŸƒπŸƒπŸƒ

🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼 * #TIDAK #PERLU #TUNGGU #GAJI #SEBULAN #SEKALI* alhamdulillah... Salah sorang lg testimoni sahabat JApps kita... πŸŽŠπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»βœŒπŸ»πŸŒΉπŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻😍 Orgnya sungguh positif... Rajin belajar.. Dan x pernah putus asa... πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻🌹 Nak berjaya xda alasan dlm diri kita... Nak pesan 1.. Rajin bertanya... Rajin belajar... πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ» 😘http://j.mp/2iXzDOh* 😘http://j.mp/2iXzDOh*

Akan lebih indah pada wktunya #tunggu si bontot sukses πŸ™πŸ™

Jangan sampe ngeles kalo rasa takut, kuatirmu, cemas, bimbang itu manusiawi kita rasa. Itu sih namanya pembelaan klo kita ngga punya keyakinan ama kuasa Tuhan yang maha Kuasa. Harusnya, iman di dalam Kristus Tuhan berarti percaya akan identitas-Nya, yakni Tuhan dan Juruselamat, terlebih akan kuasa-Nya. Dua hal yang wajib ngga boleh dipisahin. So, klo hati kita mulai ngga percaya Tuhan maka kecemasan dan kekuatiran yang bakalan nguasain hati. Be Strong n Different πŸ˜‰ #renungan #renungananakmuda #tunggu #waktuyangtepat #beriman #patuh #taat #proses #percayajanjituhan #mukjizatitunyata #karakterkristus #tuhanlebihtahu #tuhanyangpimpin #tuhanperlindunganku

Jangan perdulikan jarak dan waktu yang akan membuat nya terasa jauh... #tunggu #april @fiersabesari

hujung minggu akhir bersama cikyellow #tunggu aku balik pulak noh

🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼 * #TIDAK #PERLU #TUNGGU #GAJI #SEBULAN #SEKALI* alhamdulillah... Salah sorang lg testimoni sahabat JApps kita... πŸŽŠπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»βœŒπŸ»πŸŒΉπŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻😍 Orgnya sungguh positif... Rajin belajar.. Dan x pernah putus asa... πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻🌹 Nak berjaya xda alasan dlm diri kita... Nak pesan 1.. Rajin bertanya... Rajin belajar... πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ» http://bit.ly/5AngkaSebulan http://bit.ly/5AngkaSebulan http://bit.ly/5AngkaSebulan

🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼 * #TIDAK #PERLU #TUNGGU #GAJI #SEBULAN #SEKALI* alhamdulillah... Salah sorang lg testimoni sahabat JApps kita... πŸŽŠπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»βœŒπŸ»πŸŒΉπŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻😍 Orgnya sungguh positif... Rajin belajar.. Dan x pernah putus asa... πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻🌹 Nak berjaya xda alasan dlm diri kita... Nak pesan 1.. Rajin bertanya... Rajin belajar... πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ» http://bit.ly/5AngkaSebulan http://bit.ly/5AngkaSebulan http://bit.ly/5AngkaSebulan

design bawal tabur utk next week bukan crown ye kakak tampal ala2 taburrrr kat tudung bawal airis premium.gigih gunting satu2 pastu tampal.. tunggu selasa minggu depan naaaa pic pun kite kasi up #next #nextweek #new #design #corakbaru #newdesign #tunggu #cantik #sangat #wey #sticker #stickerhotfix

Relax times. Esok dah nak gerak balik Klang. Tamat sudah cuti pnjg. Akhirnya. #menghitunghari #kenanganterindah #tunggu